The Ultimate Guide To ayakkabi standi

Wiki Article

FLO satıcısına özel 1500 TL ve üzeri alışverişlerinizde ve satıcılarımızın farklı sepet tutarlarına göre KARGO BEDAVA.

E-ticaret yapacaklar ya da bir ayakkabı mağazası açmak isteyenlerin mutlak suretle incelemesi gereken en iyi ayakkabı markaları rehberindeki birçAlright firma toptan satış ya da bayilik fırsatına da sahiptir.

Arama sonuçlarınız ile ilgili bilgi almak için lawnım sayfamızı ziyaret edin veya bize ulaşın

En uygun fiyat seçenekleriyle iş ayakkabıları ve iş çizmelerine sahip olmak için Demir Kundura ürünlerini incelediniz mi? Internet sitemizde yer alan teklif formunu doldurarak iş çizmeleri ve iş ayakkabılarına on the internet satış hizmetimizle de indirimli olarak kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Renk SiyahVaryasyon tükendi veya kullanılamıyor GriVaryasyon tükendi veya kullanılamıyor  

İş ayakkabıları, demir burunlu işçi ayakkabıları ve işçi botlarını en uygun fiyatlarla Demir Kundura’dan satın alabilirsiniz.

Daha Sağlam Taban: Genellikle daha dayanıklı ve kaymaz tabanlara sahiptir, bu da zorlu zemin koşullarında ekstra güvenlik sağlar.

rahatça nefes almasını sağlar. ✔ Esnek ve iş ayakkabısı swolx hafif: İş ayakkabıları sertleştirilmiş ve dayanıklıdır, gün boyu maksimum konfor ve güvenlik sağlar. Sıradan iş ayakkabılarından daha

Ayakkabıların iç kısmı genellikle yumuşak ve nefes alabilen malzemelerden yapılmıştır, böylece ayaklar terlemez ve rahat eder. Ayrıca, ergonomik tasarımları sayesinde ayakların doğal hareketlerini desteklerler.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

UNI TS EN iş ayakkabısı uvex ISO 20345 = Kişisel Koruyucu Donanım - Genel kullanım için güvenlik ayakkabısı spesifikasyonları. Parmak uçlarına takılan bu ayakkabı, kullanıcıyı 200J'de sağlanan koruma ve kırılma iş ayakkabısı s1 s2 s3 ne demek darbelerine karşı en az 15 kN basınç yüküne karşı korur.

Ayak sağlığınız şakaya gelmez. Karşınızda ortopedik tabanıyla ayağınızı dört noktadan destekleyerek uzun saatler ayakta geçirmenizi sağlayacak olan Ki..

İş sağlığı güvenliğini en iyi biçimde sağlayacak iş ayakkabı modelleri satın alarak kendinizi koruyun. Çalışma şartlarınızın ağırlığı veya yüksek tehlike grubu çalışanlar kapsamında olmanız sizi korkutmasın.

SRC işareti ise ayakkabının kaymaya karşı yüksek direnç gösterdiğini ve zorlu iş ortamlarında dahi güvenle kullanılabileceğini belirtir.

Report this wiki page